Categorie: Schuttingen

Schutting model 1

 Stampbeton grijzen palen met een betonnen onderrand. Mogelijk met 19, 21 & 23 planks verticale of horizontale schermen. Tevens ook mogelijk met twee onderplaten waardoor de hoogte 220cm wordt. Tot slot ook te combineren met douglas houtsoorten en zwart gespoten of gedompelde schermen.

Schutting model 2

Rotsmotief platen met antraciet palen (mogelijk gecoat of ongecoat) Mogelijk met 19, 21 & 23 planks verticale of horizontale schermen. Tot slot ook te combineren met douglas houtsoorten en zwart gespoten of gedompelde schermen.

Schutting model 3

Cement kleurige gladde palen met een onderplaat. Mogelijk met 19, 21 & 23 planks verticale of horizontale schermen. Tevens ook mogelijk met twee onderplaten waardoor de hoogte 220cm wordt. Tot slot ook te combineren met douglas houtsoorten en zwart gespoten of gedompelde schermen.

Schutting model 4

Antraciet gladde palen met een onderplaat. Mogelijk met 19, 21 & 23 planks verticale of horizontale schermen. Tevens ook mogelijk met twee onderplaten waardoor de hoogte 220cm wordt. Tot slot ook te combineren met douglas houtsoorten en zwart gespoten of gedompelde schermen.

Schutting model 5

Stampbeton antraciet palen met een onderplaat. Mogelijk met 19, 21 & 23 planks verticale of horizontale schermen. Tevens ook mogelijk met twee onderplaten waardoor de hoogte 220cm wordt. Tot slot ook te combineren met douglas houtsoorten en zwart gespoten of gedompelde schermen.

Schutting model 6

Dit model is verkrijgbaar in elke kleur palen en platen de totale hoogte hiervan is 110cm. Mogelijk met 19, 21 & 23 planks verticale of horizontale schermen. Tot slot ook te combineren met douglas houtsoorten en zwart gespoten of gedompelde schermen.

Schutting model 7

Betowood systeem deze inschuifbare planken systeem is verkrijgbaar in het zwart gecoaten kleur en in het cement gladde kleur( de breedte van deze schutting is standaard 220cm) Tevens ook te combineren met douglas houtsoorten.

Schuttingpoort

Houten poorten met een ijzeren frame en een cilinderslot zijn verkrijgbaar als enkel poort met de maten 100cm/110cm/120cm/130cm/140cm/150cm/200cm( ook zijn dubbele poorten mogelijk maximale breedte 400cm)